TAMMIKUUN 2018 KUULUMISIA LEPOKODILTA

Lepokodin johtokunta on jälleen täysilukuinen, eli kaikki jäsenjärjestöt ovat edustettuina sekä varsinais- että varajäsenten voimin. Olemme tehneet monia parannuksia toimintaan uusien sopimuksien myötä, kuten uusi TV palvelu jossa on paremmat TV kanavat ja johon sisältyy huolto. Monet muut uudet sopimukset ovat tuoneet mukanaan säästöjä, parempien palvelujen ohella. Olemme myös lisänneet henkilökuntaa tarpeen mukaan. Johtokunta oli tyytyväinen taloudellisen tilanteen raportista joka esitettiin tammikuun johtokunnan kokouksessa.

Yksi suuri parannus tapahtui kun uusimme ruokailutilan molemmat ilmastointilaitteet, jotka olivat siinä pisteessä ettei niitä kannattanut enää korjata. Tulevaisuuden uudistushankkeita harkitaan, ja niihin kuuluu Lepokodin puolella käytävien matot, joihin etsitään parannusta koska asia on asukkaiden toivelistalla. Olemme myös ajan tasalla viimeisen hurrikaanin myötä tulleessa muutoksessa, jossa vaaditaan että lämpötila pidetään alle tietyn maksimin määrätyllä tilalla per asukas ja henkilökunta. Esittämämme valmiussuunnitelma on hyväksytty ja olemme aikataulussa sen valmiuden toteuttamisessa. Isommatkin suunitelmat, kuten muistiyksikkö, ovat vielä ajatuksissa ja niitä toteutetaan ajan ja resurssien mukaan.

Toimimme siis kovasti edistääksemme Lepokodin toimintaa kaikella mahdollisella tavalla ja kiitämme kaikkia siitä tuesta mitä olemme saaneet tähän mennessä ja toivomme tukea kaikilta tulevaisuudessakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s