JOHTOKUNNAN RAPORTTI LOKAKUUN 2019 JÄSENTEN VUOSIKOKOUKSESTA

FARH 2019 Vuosikokous kuva

Click here for the English language edition

Tämän syksyn vuosikokous pidettiin Pokela Huoneessa, johon mahtui hyvin vähäinen osanottajamäärä. Olimme kuitenkin tarpeeksi runsaslukuinen, että kokouksemme oli laillinen ja päätösvaltainen. Pidimme hiljaisen hetken joukostamme poistuneiden jäsenten muistoksi. Tämän kesän aikana johtokuntammekin menetti kolme jäsentä: Heikki Vettenranta, Bertha Penttilä, ja Marja-Leena Suni.

Toimitusjohtajamme, Dan Benson, antoi raportin, jossa hän käsitteli Lepokodin ja Sairaskodin tilanteen, sekä antoi Rahastonhoitajan raportin.

Tällä hetkellä Lepokodin puolella on 55 asukasta, mutta odotamme asukasmäärän nousevan 60:een tammikuuhun 2020 mennessä. ECC tarkastus meni hyvin, kuten yleensäkin. Elektronisessa sairaanhoitoraportoinnnissa on myös päästy eteenpäin, eli 35% tehdään jo elektronisesti.

Sairaskodin puolella asukasmäärä on 43 (maksimi on 45 asukasta). AHCA:n tarkastus meni hyvin, ja odotamme nyt että yhteistähtilukema nousee ainakin kahteen, ehkä jopa kolmeen vuoden loppuun mennessä. Generaattori-projekti, joka johtui osavaltion määräyksestä ylläpitää tietty lämpötila määrätyllä neliömääräalueella hurrikaanien jälkeisen mahdollisen sähkökatkon aikana, on saanut virallisen hyväksynnän ja on täten saatettu loppuun.

Rahallinen tilanne näkyi taulukoista, joissa verrattiin vuosia 2017, 2018 ja 2019. Tilinpäätös näytti tasaista nousua vuodesta toiseen. Liikevoitto näiden kolmen vuoden ajalta näytti myös selkeää nousua. Toimitusjohtajamme painotti lahjoitusten merkittävää asemaa toiminnassamme. Suuria lahjoituksia tarvitaan, jotta voisimme toteuttaa jo pitkään vireillä olevan muistiyksikkö-projektin. Eli, tarvitsemme pääomaa muistiyksikön rakentamiseen. Tämä toiminnan laajennus edesauttaa meitä kasvattamaan tulojamme, joka auttaa meitä tekemään niitä parannuksia ja muutoksia joita iäkäs rakennuksemme, sekä toimintamme modernisointi vaatii. Myös jatkuvasti muuttuvat säännöt ja maksusopimukset valtion taholta vaativat puskurirahaston kasvattamista.

Toivomme taas jäsenten, jäsenyhdistysten, ja suomalaisyhteisön panosta. Olemme hyvin hoidettu ja hyvin toimiva laitos, jolle voi turvallisella mielellä tehdä lahjoituksia. Olemme hyvässä asemassa, ja pyrimme aina parempaan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s