LEPOKODIN JÄSENTEN PUOLIVUOTISKOKOUS 2021

Lepokodin puolivuotiskokouksessa, 24. huhtikuuta, oli Annan Majalla paikalla yli kaksikymmentä jäsentä. Lepokodin keittiön tarjoamien maukkaiden korvapuustien ja kahvin jälkeen jäsenet siirtyivät kuulemaan raporttia tämän hetkisestä tilanteesta.

Toimitusjohtaja Dan Benson kertoi FARH Inc – yhtiön toiminnasta pandemian aikana

Katja Pukkila toi terveisiä Lepokodin palvelutalon puolelta, antaen yhteenvedon viimeisen puolentoista vuoden ajalta. Hän kertoi, että talossa on ollut vain yksi COVID viirus aalto ja että työntekijät ovat olleet hyvin yhteistyöhenkisiä ja toimineet hyvin koko tämän vaativan ajan läpi. Hän myös kiitteli asukkaiden perheiden sekä yhteisön tuesta, josta on ollut suuri apu. Talon ulkoterassit ja Annan Maja ovat olleet ahkerassa käytössä ja palvelleet hyvin vierailuja ja muitakin aktiviteetteja.

Toimitusjohtaja, Dan Benson kertoi puolivuotisraportissaan, että talon yksi ja ainoa COVID viirus aalto oli vuoden 2020 heinäkuussa. Hän korosti vielä, että työntekijät ovat tehneet todella hyvää työtä tämän haasteen aikana. Tammikuussa 2021 aloitettiin talonlaajuiset rokotukset, ja niitä voidaan tulevaisuudessa antaa talon sisäisesti, sillä laitoksemme sai hiljattain luvan antaa rokotteita itse. Työntekijöiden testaus jatkuu viikottain. Dan Benson oli kiitollinen suomalaisyhteisölle suojamaskien lahjoituksesta viime vuonna, juuri siinä vaiheessa, kun niitä oli vaikea saada mistään.

Valtiolta saatu rahallinen tuki on ollut iso apu tämän alan laitoksille, siis myös Lepokodille. Viime vuoden aikana Lepokoti on saanut lisää suomalaisia asukkaita ja on myös palkannut lisää suomalaisia työntekijöitä.

Lepokodin tulevaisuuden suuunnitelmiin kuuluu monta uutta projektia. Hoitokodin puolen sairaanhoitajien kanslia saa kasvojen kohotuksen. Myös parkkipaikan uudelleen päällystäminen on tulevan vuoden suunnitelmissa. Olemme myös päättäneet että Alarik House, joka on ollut pitkään poissa käytöstä, on seuraava iso projekti. Lepokoti tarvitsee lisää tilaa toiminnan laajentamiseen, ja siihen haluamme käyttää Alarikin taloa. Sen kunnostaminen on kallis projekti johon olemme anoneet apurahaa valtiolta. Apuraha kattaa vain osan kustannuksista, joten tarvitsemme myös omaa pääomaa ja lahjoituksia hankkeeseemme.

Kokous päättyi aplodeilla kaikille kiitokseksi hyvästä työstä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s